Werkwijze

Onze aanpak is creatief, kritisch, hands-on en met de glimlach. Van briefing tot realisatie.

01
06

Wij bouwen unieke evenementen in 8 stappen

01 Afspraak

Wenst u voor uw evenement met een evenementenbureau te werken? Dan komen we graag langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken: kan het event op uw bedrijfssite plaatsvinden of zoeken we een gepaste, unieke locatie?

02 Conceptvoorstel

Op basis van uw wensen bundelen we onze ideeën met een bijhorend moodboard in een conceptvoorstel. Zo kunt u zich een eerste beeld vormen van het event. Tegelijk bezorgen we u het tarief voor de organisatie van het event.

03 Offerte en draaiboek

Na uw akkoord gaan we aan de slag en bezorgen we een gedetailleerd draaiboek met bijhorende totaalofferte. Hierin vindt u alle elementen en kosten van het evenement terug.

04 Toelichting

Nadat u het draaiboek heeft ontvangen, komen we graag langs om de nodige toelichting te geven bij elk element van het evenementendossier. U kan naar wens bijsturen.

05 Voorbereidingsfase

Gedurende de voorbereidingsfase komen we geregeld samen met u en de key leveranciers om de keuzes te bespreken.

06 Opbouw

Tijdens de opbouw zijn wij ter plaatse. We bouwen veel zelf en volgen tegelijk de toeleveranciers nauw op. Gaat het event door in uw bedrijfsruimte? Dan passen wij ons aan uw (productie)planning aan.

07 Het moment

Het langverwachte moment is aangebroken: de eerste mensen komen aan en u kan zich ten volle focussen op uw gasten. Wij orkestreren en zorgen voor een vlot verloop.

08 Afbouw

Zodra de laatste gasten zijn vertrokken, bouwen wij snel en netjes af zodat uw werkruimte zo snel mogelijk opnieuw productieklaar is.

Een corporate event is zoveel meer dan een evenement. Van personeelsfeesten over jubileumvieringen tot openingsrecepties en productlanceringen: elk evenement laat in zijn eigen stijl een indruk na op uw gasten. U geeft uw gasten de kans om niet alleen uw bedrijf maar ook u op een andere manier te leren kennen. In een unieke maar vertrouwde setting bouwt u ongedwongen verder aan uw bedrijfsimago en aan uw onderlinge relaties. Tijdens een bedrijfsevenement verbindt u business met beleving en emotie. Het resultaat? Een moment van onschatbare waarde.

Bedrijfsevenementen zijn als een visitekaartje van uw onderneming. Ze weerspiegelen uw waarden, visie en stijl. Als professional laat u liever niets aan het toeval over: bij Présence kunt u terecht voor bedrijfsevenementen van A tot Z. Wij nemen uw idee in handen en werken het voor u uit. Met onze creatieve insteek schetsen we voor elk type bedrijfsfeest een uniek concept. Wij treffen alle voorbereidingen en volgen ieder detail tot in de puntjes op. Tijdens het evenement zelf kan u zich ten volle op uw gasten concentreren. Wij specialiseren ons in evenementen op de bedrijfssite zelf. Dankzij onze feilloze structuur herleiden wij de hinder in uw bedrijfsruimtes tijdens de op- en afbouw tot een minimum. Wenst u het evenement elders te organiseren? Dan helpen wij u graag bij het zoeken naar een geschikte en unieke locatie die vrij is van inrichting. Zo kunnen we uw evenement from scratch uitwerken. Waar het feest ook doorgaat, het resultaat is een onvergetelijk evenement dat nog lang zal nazinderen bij uw gasten.