Over Présence

Maak kennis met Présence, een harmonieuze mix van actie en geraffineerde elegantie.

01
06

Présence bouwt bedrijfsevenementen, van idee tot realisatie. Op basis van het unieke verhaal van de klant laten wij onze creativiteit spreken en werken we een eventconcept uit. Hierbij denken we aan elk detail en toetsen we onze ideeën voortdurend af aan de praktische haalbaarheid. Zo maken we van een conceptueel idee een tot in de puntjes afgewerkt evenement dat nog lang blijft nazinderen.

Ons team legt de lat hoog: bij elk evenement streven we ernaar om de verwachtingen van het gastbedrijf en de genodigden te overtreffen.

Uw vaste contactpersoon doorheen het volledige proces is zaakvoerder Isabel D’Hulster. Zij behoudt nauwgezet het overzicht en volgt uw event van A tot Z. De eventplanners tekenen de evenementen uit en zorgen samen met Isabel voor de opbouw, opvolging en uitvoering van het event. Onze logistiek verantwoordelijke zorgt ervoor dat we met het juiste materiaal aan de slag kunnen.

We houden ervan om de klanten te verrassen met de esthetische uitwerking van het evenement. Steeds met de glimlach op het gezicht zorgen we voor een vlekkeloos verloop van elk event. Liefde voor het vak is wat ons bindt en stimuleert om het beste in elkaar naar boven te halen. Die spirit brengen wij ook graag over op het ruime netwerk aan ervaren professionals met wie wij samenwerken om van ieder evenement een once in a lifetime experience te maken.

12

jaar ervaring in bedrijfsevenementen

500

evenementen op de teller

138.000

gasten ontvangen en verwend

50

medewerkers zijn gemiddeld betrokken bij uw event

Onze waarden

  • Creatief. Elk evenement is uniek, we denken steeds een stapje verder.
  • Flexibel. Niets is onmogelijk, we gaan voor een perfect resultaat.
  • Betrokken. We nemen elk evenement écht ter harte.
  • Punctueel. Details zijn voor ons geen details.

Présence in het kort

Elf jaar geleden startte Isabel D’Hulster met de organisatie van exclusieve private evenementen. Deze standaard trekt Isabel samen met haar team door in de organisatie van unieke bedrijfsevenementen. Présence specialiseert zich in de bouw van evenementen op unieke locaties en op bedrijfssites, waarbij we productieateliers en magazijnen tot onvervalste feestlocaties omtoveren.

"Tijdens onze evenementen geniet ik ervan om te zien hoe alle aspecten samen één mooi verhaal vormen.”
Isabel D'Hulster